Odvezli smo Drive-in kino projekt!

Ako niste još čuli, javljamo vam sad – s vremenskim razmakom.

Malo za promjenu, evo jednog in-house projekta! Drive-In Kino je humanitarno kulturna inicijativa čiji je cilj bio revitalizirati naš poljuljani društveni život. Protresli su nas potresi, pogodila nas je pandemija, ali svjetlo na kraju tunela i dalje svijetli. Tom prilikom organizirali smo prvi javni event u Zagrebu nakon duuugo vremena.

Problem: U vrijeme dok se svijet i ekonomska situacija oko nas urušava, odlučujemo okrenuti kormilo, naći tračak nade i ponuditi optimizam svim građanima željnim zabave nakon svih nedaća u prvoj polovici 2020. godine.

Ideja: Drive-In event u Zagrebu! Dva ogromna platna, predivna lokacija u gradu, blockbusteri i mjesta za 300 automobila s maksimalno 600 osoba. Sve to uz humanitarnu notu doniranja prihoda od ulaznica KBC-u Sestre milosrdnice.

Rješenje: Humanitarno-kulturni festival od 14.5. – 21.5. Iako je u prvotnom planu zamišljeno trajanje od 7 dana, vremenske (ne)prilike nagnale su nas da odgodimo pojedine projekcije, a zbog velikog interesa publike, event je sve skupa trajao točno 9 dana.

Kanali komunikacije: Facebook event & drivein.hr

Nakon što smo skupili dozvole, objavili program i obavijestili javnost o ovoj plemenito-kulturnoj inicijativi pod zvijezdama, event je mogao krenuti. Hajmo vidjeti kako je to sve izgledalo - u slikama!

Nije vam bilo dosta? Super, jer imamo i službeni aftermovie video! Ovim putem se zahvaljujemo svim posjetiteljima, sponzorima i partnerima koji su omogućili da ova ideja zaživi. Pomogli smo KBC-u Sestre milosrdnice, a barem smo i na nekoliko trenutaka zaboravilo na svo crnilo koje nas je zadesilo ove godine. Živjeli i sretan put!