OVOR pohvalio KPR

Zahvalni na zahvalnici.

 

Savez društava “Naša djeca” Hrvatske poslao nam je zahvalnicu za podršku i sudjelovanje u projektu “Odgoj za volontiranje i održivi razvoj u školama” (OVOR). Nama jako dragi projekt o kojem ste već mogli čitati je završio, a klijentove riječi na Facebooku prenosimo u cijelosti:

U protekle dvije godine 100 učenika osnovnih škola prošlo je radionice dječje participacije, odgoja za volontiranje i održivog razvoja u okviru projekta “Odgoj za volontiranje i održivi razvoj u školama.” Također, u svojim su lokalnim zajednicama proveli volonterske akcije. Jučer smo imali prilike o svemu tome čuti na tribini projekta, a zaključke i poruke s tribine pogledajte na poveznici koju donosimo u nastavku.

Ponosni smo na naše partnere u projektu, OŠ dr. Jure Turić iz Gospića, OŠ Eugen Kumičić iz Slatine i Društvu “Naša djeca” Zabok koji su s djecom proveli ove aktivnosti.🥰

Hvala svima koji su bili s nama, uživo i online i veselimo se nekoj novoj prilici za suradnju i susret! 🙂😍

Na završnoj tribini projekta održanoj u Zagrebu u Hotelu Academia, istaknuta je važnost edukacije učitelja, nastavnika i volontera iz udruga civilnog društva koji rade s djecom o temama održivog razvoja, volontiranja i dječje participacije.

Podsjetimo, radi se o trećem EU founded projektu kojeg smo radili, zajedno uz Radnopravnost i još aktualan Vepar. A da ne ostane sve na riječima, evo i opipljivog dokaza da zaista i jesmo dobili zahvalnicu.

Ljubi vas KPR.