Ušli smo u elitnu skupinu od 5% najboljih firmi u Hrvatskoj!

Volimo ono što radimo jer radimo ono što volimo. I to se vidi.

Jer se trud i zalaganje očituju kroz dobro obavljen posao, a kad se dobro radi, nagrada je zajamčena.

Bez obzira radimo li na kampanji, proizvodu ili poslovnom rješenju, in-house ili za naše klijente, uvijek povezujemo sve naše ekspertize kako bismo isproducirali i kreirali stvari koje zaista dobro funkcioniraju. I zato smo nagrađeni.

Dobili smo AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti!

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u prošloj godini, zadovoljili smo sve stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe i stekli smo pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti.

Time smo ušli u elitnu skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj!
A to potvrđuje upravo ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner.

 

KPR certifikat bonitetne izvrsnosti

Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi i Hrvatskoj. Na hrvatskom tržištu također prisutan kroz ostala kvalitetna poslovna rješenja.

Odlikovani smo i ISO 9001 Certifikatom!

ISO 9001 certifikat dokaz je kvalitete tvrtke, odličnim upravljanjem procesa rada i izvrsnih rezultata.

Što znači da smo prošli procjenu od strane ICR Adriatica d.o.o., te da je Sustav upravljanja kvalitetom sukladan zahtjevima ISO 9001:2015. A naš je certifikacijski opseg: Usluge komunikacijskih i kreativnih strategija.

Ovaj standard sadržava međunarodno primjenjive zahtjeve za kvalitetu proizvoda, usluga i razvoja. Sustav za upravljanje kvalitetom djeluje kad su jasno određeni ciljevi tvrtke, a postizanje tih ciljeva mora se vidjeti kroz mjerljive rezultate – temeljene na suvislim ključnim pokazateljima koji proizlaze iz učinkovitih i transparentnih postupaka. ISO 9001 je najbolji dokaz kvalitete određene tvrtke i njezino neprestano poboljšanje rezultata.

 

KPR ISO 9001 certifikat