Snimanje za potrebe marketinške kampanje za klijenta Yasenka

Antonija Blaće postala ambasadorica Yasenke.

Povodom predstavljanja novog proizvoda iz linije asortimana proizvoda Yasenka Beauty naša agencija je dobila zadatak pronaći poznatu osobu koja bi bila ambasador novog hrvatskog proizvoda te organizirati press konferenciju za medije. Za ambasadora proizvoda odabrali smo poznatu TV voditeljicu Antoniju Blaće.

Organizirano je snimanje za potrebe marketinške kampanje, te smo odabrali tim za koji smo znali da će napraviti izvrstan posao. Antonijin stajling prepustili smo poznatom hrvatskom stilistu Ivanu Friščiću koji je odijevao i hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Kolekcija Delight, Ivana Friščića, bila je puni pogodak jer je Antonija zablistala u njegovim haljinama. Šminku smo prepustili mladoj vizažistici Teni Varga koja nas je oduševila svojom smirenošću i strašću. Fotografije je snimio Tomislav Smoljanović, poznati fotograf koji je u svojoj karijeri surađivao s mnogim poznatim osobama. S njim je uvijek užitak raditi ovakve projekte.

Predstavljanje novog proizvoda Skinage Collagen Advanced 5000 održali smo u Velvet Cafeu, u Dežmanovom prolazu na Tuškancu. U prelijepom ambijentu Velvet Cafea okupilo se pedesetak uzvanik i novinara iz raznih medija. Voditeljski dvojac Samo Koren, direktor marketinga Yasenka d.o.o. i Antonija Blaće, ambasadorica proizvoda, uzvanike su educirali o prednostima Skinage Collagen Advanced 5000 a vlasnik tvrtke magistar Joukhadar predstavio je kompaniju i govorio o njenim početcima.

Po završetku službenog dijela pressice uzvanici su uživali u druženju i zakusci. Klasika.